Morgonläsning, fågelkvitter & chokladbollar


Att sova med fönstret öppet och vakna till fågelkvitter är ju så himla härligt. Jämfört med igår morse, då var det mindre härligt. Jag blev väckt av en grästrimmer klockan sju. Eller så är det kacklande damer som rastar hundar. "stäng fönstret då", kan man tänka men då blir det ju för varmt ;)
 
Jag saknar att bo i hus. En vacker dag så händer det igen. Jag har inget emot ljuden utifrån men inte den tiden på morgonen när man har semester, hihi.
 
Låg kvar en stund, läste den här och njöt av kvittret.
 
Sedan klev jag upp och gjorde chokladbollar, eller "kalla-dom-va-du-vill-bollar", som jag har sett på en del recept. Och så blev jag lycklig när det fanns kallt kaffe i kannan, från i morse när mannen åt frukost. Tycker bättre om att ha kaffe i än vatten.
 
 
 
 
 


I'm back!


Hej alla godingar! Jag bestämde mig för att byta blogg och lämna allt det gamla bakom mig.
 
Jag kom av mig lite med bloggen och instagram. Kände att jag behövde prioritera mig själv och mitt "nya" liv. Som vissa kanske redan vet så hade jag hus, men det såldes i början av det här året då jag förra sommaren gick och blev kär på nytt. En för mig helt annorlunda kärlek mot vad jag var vad vid men så äkta! <3 Och alla jätte underbara männsikor som nu finns i mitt liv, mina vänner och familj som har stöttat mig hela tiden och hans, som jag trivs så himla bra med.
 
Det är nu ungefär en månad sedan vi flyttade ihop i min tvåa. Jag köpte lägenheten i januari så jag vill inte sälja den riktigt än men en vacker dag kommer vi flytta till större.
 
Tänk på att följa era hjärtan <3 vad det än gäller. Var inte kvar i något som gör att ni mår dåligt även om det är en trygghet. Det är jag glad att jag gjorde tillslut.
 
 
 
En instagrambild: Detta är från i påskas när vi hälsade på min pappa i strömstad. snart åker vi dit igen. SEMESTER!