Tänk hur man förändras på grund av andra människor


Jag är 28 år. I flera år levde jag i ett dåligt förhållande och det var dåligt från start. Jag var olycklig och då blev jag tillbakadragen, blyg och obekväm i dom allra flesta situationerna. Sommaren 2015 träffade jag min blivande man och han har sedan dess gjort mig lycklig tamejfan varenda dag, han är den rätta för mig. Han har gjort mig självsäkrare och modigare. Jag vågar ta plats och visa mitt rätta jag.
 
Igår kom det nya vikarier till jobbet och hälsade på. Dom tyckte jag var vacker och skojfrisk! Rätt ord tänkte jag. Jag är precis som min pappa, glad och skojar mycket och det är även min C och hans familj. Den sidan av mig har jag nog gömt förut, varit rädd för att göra bort mig och så vidare. Men nu som sagt, är jag modigare och mer social, och visar vem jag är på riktigt och jag har sett hur mycket det uppskattas. Nu när jag tänker efter kan jag inte förstå att jag lät mig själv må dåligt och vara olycklig så länge.
 
I morse lämnade jag katten hos veterinären. Dom hade inte öppnat när jag kom och utanför stod en till och väntade, som jag startade ett samtal med. Woooow, tänkte jag! att jag börjar samtala med en främling hade förmodligen inte hänt för 1,5 år sedan.
 
♥♥♥
 
 
 
 


Kul med ord! Chex eller kex?


Jag tycker det är lite intressant med ord och uttalanden gällande t.ex. Kex, ramlösa, lakrits o.s.v. Det beror ju också på var i landet man bor men tjafset kring det är väldigt underhållande, haha. 
 
Ni har säkert sett live-frågorna på facebook. Här om dagen var frågan "chex eller kex?". Jag känner nog ingen som säger chex. Någon undrade om vi som säger kex även uttalar känsla och kedja som det stavas. Meeeen det är ju inte riktigt samma sak, va. För det heter ju inte chenya utan Kenya! 
 
Ååååh vad jag skrattade åt en mening som poppade upp i huvudet, "tjena gullet, ska du med till Chenya? ;)".


Victoria's secret


Jag har inte brist på min favorit doft, victoria's secret coconut passion. Jag har så det räcker i flera år. Tur jag har vänner som inte gillar den eller inte tål den, haha.