En liten veckolista → Kul möte på g


Tjenamors i galoschen!
 
På måndag är det dags att återgå till det vanliga men jag börjar lite smått idag. Tänk vad semester veckorna går fort, ja sommaren överlag. Snart är det jul igen.
 
Jag har precis ätit upp frullen ↓, nej jag äter inte alltid ägg och bacon. Men ägg varje dag. Just nu sitter jag framför datorn med kaffekoppen och ska förbereda lite information då jag ska iväg och träffa en person angående webbdesign och facebooksida.
 
 
 
Veckans planer
 
Igår rensade vi vårt källarförråd. Slängde och skänkte en del saker och så blev det lite mer i loppiskartongerna. Idag ska jag iväg på mötet som jag nämnde ovan och så njuta av sista semesterdagarna.

Veckans läsning

Just nu läser jag den här ↓ och den är otroligt bra! Jag älskade "Stanna" av Flora Wiström och denna dök upp när jag sökte efter den liknande.

 
Veckans plugg

Just nu läser jag lite inför sista tentan som är om en månad. Och i slutet på oktober är jag KLAR! Då har jag tre utbildningar, hehe.

Veckans pepp ↓
 
Hmm, allt den här veckan. Ska ringa ett samtal också som jag ser fram emot. Fast jag kanske ska ändra telefonsamtalet till ett besök istället, hmmm vi får se. 
 
Veckans köp ↓
 
Igår slängde vi tvättställningen och köpte en ny samt nya soffkuddar. 
 

Kommentera här: