Födelsedag, 29 år


Min man jobbar eftermiddag så han stack iväg på förmiddagen. Efter någon timme ringer han och säger att jag måste stänga in mig i sovrummet. SPÄNNANDE!! Efter en liten stund kommer han in, fnissande, och leder mig ut i vardagsrummet, där han har gjort i ordning så fint.
 
 
När jag öppnade paketet blir jag ännu gladare, för det var dröm-skorna som jag visade här.
Jag hade inte heller sagt att jag en vacker dag ville ha dom, det såg han här i bloggen ♥ MIN KÄRLEK!
 
 
Annars blir dagen lugn. En vän kommer och hälsar på ikväll!


Problem med blogg.se?


Godkväll kära läsare! ♥
 
Är det någon mer än jag som upplever några problem med blogg.se? Sidan kan inte laddas, eller ingen åtkomst, sådana meddelanden får jag och det har varit så till och från i flera veckor. Både via appen och webbläsare.
 
 


Måndag.


Idag håller jag på med lite allt möjligt samtidigt. Först jobbade jag några timmar. Och eftersom mina kära arbetskramrater tycker att jag är så duktig på det här med papper, skriverier och att organisera, administrera helt enkelt, så tog jag på mig att skriva en så kallad arbetsbeskrivning till vår arbetsplats.
 
Nu är jag hemma, dricker kaffe, fotar lite, pillar med webbdesign och får hjälp av katten som trampar på tangenterna och skriver egna koder. Jag ska även skruva loss armstöden på min skrivbordsstol och sätta dom åt rätt håll! (satte dom fel när jag skruvade ihop den, hihi)
 
 
 Den här lilla fröken, hon är riktigt envis! ♥ Men det är matte också.