Fransar och ananas ❥


Hej på er godingar!
 
Trött igår och lika trött idag. Trots att jag endast har jobbat 8-12 båda dagarna men det blir alldeles för lite sömn på nätterna. Jag är en sådan där människa som blir pigg på kvällarna. Känner också att min hjärna har gått på semester två veckor i förväg. Många säger som vanligt att det är då sommaren kommer. Men det är ju sommar nu?! Jag bryr mig faktiskt inte så mycket, självklart vill jag ha fint väder men värme är jag inte speciellt förtjust i.
 
Nåja, jag tänkte visa er några av alla "snygg-saker" jag har. Fransar har jag kommit på ganska nyligen att jag gillar. Plånboken har jag köpt på dollarstore och den rymmer även mobilen, hemnyckel, tampong eller något annat litet, superbra!
 
Ananas, älskar ananas! inte att äta eller jo det gör jag men jag tål inte färsk. Sminkväskan kommer från åhléns. Förut köpte jag ny ganska ofta men ananasen har hängt med ett tag nu.
 
Marmorskalet har jag köpt på fyndiq och flamingoskalet har jag fått av en vän som vet att jag fått dille på flamingos! Växlar mellan dessa två iphone-skal.
 
 
Hoppas ni har en härlig tisdag! ♥ Här skiner solen men jag ska lägga mig på soffan igen och läsa klart ett kapitel i studielitteraturen.
 

Kommentera här: