Veckolistan ★


Veckans planer

Den här veckan jobbar jag idag och på onsdag. På onsdag är det även företagsfest på dagen med grillade hamburgare och trubadur men jag jobbar ju då så jag åker dit på arbetstid. Jag har inte så mycket planerat än faktiskt och jag behöver inte plugga så mycket. Jag ska fotografera lite och träffa en vän, kanske tar jag årets första dopp. På fredag är det ju midsommar, en favorit högtid för mig men än så länge har vi inga planer.

Veckans läsning

Adlibris har en tävling på instagram där man ska dela med sig av 3 pocket som ska läsas på semestern, så kan man vinna en påse med pocket. Jag valde dessa 3, så nu har jag börjat med den till höger. Så jag har lagt "Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden" av Jenny Colgan på hyllan ett tag.

 

Veckans skrivande ↓

Förutom bloggen blir det nog inte så mycket skrivande den här veckan, men det kan ju ändras!

Veckans plugg

Samma som förra veckan. Pilla med inlämningsuppgiften som går ut på att skapa ett HTML-dokument och infoga bilder i olika bildformat samt göra om några av bilderna till länkar. Jag ligger så bra till med plugget just nu så jag kan ta det lite lugnare.

Veckans måste ↓
 
Inga måsten denna vecka tror jag.
 
Veckans pepp ↓
 
Sommaren! man kan gå barbent hela dagarna, även på morgonen och kvällen! Livet!
 
 
 
Veckans middag ↓
 
Denna vecka äter jag middag själv, då min man jobbar eftermiddag så det blir laxfilé och sötpotatis någon dag, mumsfillibaba!
 
Veckans blogginlägg ↓
 
Tänkte köra på "ett foto i timmen" -inlägg igen, då det var några som önskade fler sådana inlägg och jag tyckte det var roligt.

Kommentera här: