Sms från C


Idag när jag satt i väntrummet på lasarettet smsade jag Calle och sa att jag var sugen på pannkaka. Han frågade mor sin om vi kunde få det i morgon när vi ska dit men de hade ätit det igår. Ååh jag som var så sugen tänkte jag. Men när jag kom hem stod han och gräddade pannkakor ✨
 
När vi ätit färdigt gick han ut och rökte och skickade detta sms 
 
 
 
hahaha, han vet att jag tycker om att berätta hur underbar och gullig han är 😉❤


Min bästa "hemmaklädsel" ★


Alltid när jag kommer hem åker alla kläder av och att släppa pattarna fria är ju det bästa. Samtidigt som jag älskar att hoppa i ett par mjukisbyxor och en förstor t-shirt så tycker jag att det är tråkigt. Jag gillar även fina men bekväma mjukiskläder. Just nu är en bomullsklänning som går till knäna och en lika lång bomullskimono mina favoriter.

Vad har ni på er hemma? ♛
 
 
 
 
 
 
 
 


Måndag 🌸


Stack till jobbet i två timmar i morse sedan gick jag hem för att jobba lite hemifrån med att skriva färdigt arbetsbeskrivningen som jag tog på mig att göra och nu när vi introducerar nya vikarier så är det ju bra om den finns tillgänglig. 


Hämtade sedan bilen på verkstaden som C lämnade in i morse. Och när jag lämnade området och började justera backspeglarna så såg jag hur ena spegeln gled neråt, helvete tänkte jag och stannade på lämpligt ställe. Kände lite på den och som tur var så lossnade den i min hand! Det fanns inget lim kvar på baksidan. Så jag vände och åkte till verkstaden igen för att få den limmad. 

Nu på eftermiddagen har jag känt mig lite hängig. Frusen och ont i kroppen så jag har proppat i mig ingefära! Samt ätit lite godis och skrivit på min bok ✨🌸👌🏻