Bad day


Ja som rubriken lyder så har det varit en dålig dag och jag behöver skriva av mig lite. Egentligen skulle jag börja jobba igen på lördag efter en månads sjukskrivning men jag är inte redo för fem öre. Så jag ringde vårdcentralen för återbesök och fick en läkartid redan på eftermiddagen. 

En situation i entrén gjorde att jag fick en panikattack inne hos läkaren. Allt jag ville då var att min man skulle hålla om mig och säga lugnande ord, som han brukar göra, men han var ju hemma så det fick vänta ❤ 
 
Läkaren frågade om jag får attacker ofta och om jag äter medicin. Ofta och ofta, i vissa situationer och vid extrem oro skulle jag säga. Och mediciner har jag undvikit. Mina panikattacker började för ungefär ett år sedan (i samma veva som jag även då var utmattad), så jag har inte testat medicin än. 
 
Han sjukskrev mig i en månad till och tyckte att jag ska fundera på medicin om det inte känns bättre om två veckor. Helst vill jag ju förstås slippa det! Jag blir att känna rädsla över sådan medicin.
 
Nu säger jag godnatt och hoppas på en bättre dag i morgon. Då ska jag bland annat äta vattenmelon och jordgubbar till frukost ★
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Jonna:

skriven

Kram <3

Svar: Tack <3
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: