Tre bloggar jag besöker dagligen


Ja kära ni, den här listan kan göras längre. Det finns så många fantastiska bloggar! Men jag börjar med dessa tre så kommer det nog ett till inlägg längre fram ♥
 
Ellen Lindberg, en super härlig tjej! som delar med sig av fantastiska foton och mycket känslor. Jag känner igen mig själv i mycket som hon skriver. Hon har inspirerat mig till att börja odla. Just nu väntar jag med spänning på att persiljan ska börja växa.
 
 
Josefin Dahlberg, en tjej som inpirerar mig till att följa mina drömmar! Hon delar med sig av sin vardag och sådant hon brinner för. Hennes blogg har en variation på innehåll och det är något som jag gillar. Och jag älskar hennes inredningsbilder!
 
 

Den här tjejen har bästa bokbloggen, nämligen Bokstund!  Hon pluggar till förlagsredaktör och det är jätte intressant att följa hennes projekt och studier. Förutom boktipsen så älskar jag skrivtipsen, eftersom jag själv håller på skriver en bok, som sagt.
 
 

Kommentarer:

1 Bokstund:

skriven

TACK! Så fin du är! ❤️ Och tack för de andra tipsen, kikade in på de andra två bloggarna och de var ju jättemysiga de med (precis som din) 😁

Svar: :D <3
spinkfinger.blogg.se

2 Jonna:

skriven

Tack för tipsen! Kan inte du förresten göra en sån där "ett foto i timmen"? Det vore kul

Svar: Ja det skulle jag kunna testa! kommer upp den här veckan :)
spinkfinger.blogg.se

3 Ellen:

skriven

men åh, vad fint! tusen tack <3

Svar: <3
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: