Torsdag ★


Jag startade denna underbart soliga dag med frukost och en kopp kaffe. Sedan satt jag mig vid datorn och skrev lite på min bok och drog fingrarna genom håret, just där jag alltid brukar ha en stor tova varje morgon. Men det var ingen där, för jag var hos frissan och klippte bort allt det slitna på mitt långa hår igår, en decimeter. Det var första gången på många år som så mycket klipptes bort, men det var dags, det behöver inte bli längre.
 
Jag skapade sedan ett konto på HBO för att kunna titta på Girls och Big little lies. Nu har vi konton på Netflix, Viaplay och HBO, haha. Men jag tycker inte att Girls är så himla bra faktiskt.
 
När min man vaknat åkte till Kyrkan, tände två ljus där inne. Jag har alltid haft svårt för kyrkor, jag vet inte riktigt varför men jag känner lite obehag. Men det lättar efter en stund. När vi väl hittat pastorsexpeditionen så var det stängt för lunch, då åkte vi till sibylla och käkade lunch vi också. Sedan åkte vi tillbaka och bokade datum och tid för vigseln.
 
I detta inlägg bjuder jag på en bild på han som fyller mitt liv med lycka, varenda dag ♥
"Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut"
 
Väl hemma igen satte jag mig här, vid datorn, och fixade till en uppgift som behövde kompletteras. Kröp sedan ner under täcket i sängen tillsammans med katterna och läste tills jag somnade en liten stund.
 

Kommentera här: