En helg med Linda Gail Lewis spelning, indisk mat och härligt sällskap ❥


I fredags var jag som sagt och jobbade på folkets hus. Jag stod i dörren och kollade biljetter samt hjälpte till lite med fikat. Klockan 19 började Linda Gail. Hon sjöng sin bror Jerry Lee Lewis låtar, Chuck Berry, Roy Orbison och Elvis bland annat. Vilket jäla drag det var i den 70 åringen alltså och jättebra. Hon slängde upp sitt ben på pianot och spelade med klacken på skon en vända.
 
Jag växlade några ord med henne när jag kom. Inte varje dag man får prata engelska. Super härlig dialekt. Hon kommer ju från Louisiana men hade sådan där dialekt som Reese Witherspoon i Walk the line när hon spelar June Carter. Det är väl Tennessee dialekt gissar jag på.
 
Föreningen, Dans & Folkton som jag gör en hemsida åt, var det som fixade så hon kunde komma hit. Det är en lokal arrangörsförening som träffade henne i Hofors på en spelning, har jag för mig. Så de tyckte hon kunde komma till Ludvika också.
 
 
På lördagskvällen gick C och jag till stan för att äta indiskt. För mig blev det chicken tikka masala. Han åt något lammigt som ingen av oss kan uttala.
 
 
Hans smakade jag inte på men min tikka masala var super smarrig. Och så gillar jag när mat serveras i lite udda saker.
 
 
Efter maten gick vi vidare för att möta upp några vänner. I juni varje år är det Stadsfest och i augusti efterfesten. Så det var den här helgen. Vi satt i ett öltält i flera timmar, nästan helt själva så det var inte direkt en populär efterfest i år, haha. Det var väl för kallt. 6 grader bara, men där satt vi, vi hade ju jätte trevligt!
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och äta godis, kram på er ♥
 
 

Kommentarer:

1 Miss Baby Peaches:

skriven

Vilken kul grej!

Svar: Oh ja, det var det :D
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: