En ledig tisdag


Detta ↓ är frukost nummer två! Jag var så trött i morse så jag slängde i mig en ostmacka innan jag stack till sjukgymnasten. Tänkte först hoppa över frullen helt och äta när jag kom hem igen men det hade varit en dålig idé kom jag på eftersom jag kan bli illamående och kallsvettig om jag inte äter någonting på morgonen.
 
Testade en ny grej när jag kom hem, nämligen granola med jordgubbsbitar i, jaja, kanske lite efter då nästan alla äter detta nu för tiden men jag är en kräsen människa! Men det var gott.
 
 
Veckans planer
 
Ja igår började jag jobba igen. idag var jag som sagt till sjukgymnasten som talade om att alla mina menisker är skadade, det är därför jag har så ont i knäna. Annars har jag mest suttit framför datorn och pillat med min egen design och en design jag gör åt en uppdragsgivare. Och jag har skaffat mig en portfolio nu. I morgon väntar ett sådant där långpass på jobbet, 8.00-21.00. Torsdag är tvättdag men jag ska ge mig ut och fotografera lite mellan tvättarna. Fredag eller lördag blir det nog lite festligheter.

Veckans läsning

Jag håller fortfarande på och läser "i varje ögonblick är vi fortfarande vid liv" av Tom Malmquist. Alltså den är bra men det är svårt att hänga med på vem som "säger" vad, tycker jag.

Veckans plugg
 
Läsa, läsa, läsa!
 

Veckans pepp ↓

De lediga dagarna denna vecka, haha. Känner mig inte så superduper pepp just nu. Mina knän smärtar och jag är så fruktansvärt less på dem.
 
Veckans köp ↓
 
Idag har jag köpt samarin, tops och jordgubbar!
 
 
 
 

Kommentera här: