Veckolistan ★


Veckans planer

Sista veckan sedan semester, HURRA! Än så länge har jag faktiskt inte mycket planerat förutom jobb. Men i helgen ska vi fira ett års förlovning.

Veckans läsning

"Hundra omistliga ting", det går lite segt med den just nu. Inte på grund av att den är dålig, jag är bara så trött när jag lägger mig så jag hinner bara läsa en sida!

Veckans tråkiga
 
Tvätta! det har jag gjort idag, inte på grund av att tvättkorgen var full utan jag hade inga rena trosor. Igår började jag rensa garderoberna och det ska jag väl fortsätta med i veckan. Det är sjukt hur mycket grejer vi har i en tvåa. Det nästan ramlar ut grejer när man öppnar vissa garderober, hehe.

 

 
 
Veckans plugg

Jag ska börja med delmomentets inlämningsuppgift nästan 3 veckor i förväg. Måste skicka in den tidigare eftersom vi ska åka till bästkusten. Inget sommarlov här inte.

Veckans pepp ↓
 
Sista veckan, sedan 4 veckor semester!
 
Veckans köp ↓
 
Idag har jag varit på åhléns och köpt mig två par nya leggings. Jag insåg att det var dags när de jag har inte går att sy ihop fler gånger ;)

 
Veckans blogginlägg ↓
 
Jag tänkte berätta om hur helgen har varit och så tänkte jag bjuda på något som är ovanligt här hos mig, nämligen en outfit, det jag hade på mig i lördags. Jag ska även visa hur det går med min lilla odling.
 
 

Kommentera här: