Drömmar och fantasier


I morse när jag promenerade till jobbet gick jag förbi en herrgård som tidigare var ägt av företaget jag jobbar för men som de nyligen sålde. Jag började fantisera om att jag köpte det och började driva ett herrgårds café och B&B. Jag skulle döpa det till Anna-Stinas, som min farmor heter och servera godsaker som hon brukade baka och mat som hon brukade laga.
 
 
Sedan vandrade tankarna vidare till gårdsbutiker. Jag tycker de är så mysiga och en vackar dag när vi har hus så vill jag ha en liten gårdsbutik i en bod eller liknande som vi har på gården eller om vi har en källare med en dörr direkt utifrån. Där säljer jag inredning och andra småsaker och har öppet några timmar två dagar i veckan.
 
Förutom webbutveckling så är försäljning något jag brinner för, det är också så himla roligt. Jag älskar att sälja grejer på loppis så det är ju tur att vi har så mycket som vi behöver bli av med men även om vi inte hade det så hade jag nog ändå ordnat fram grejer på något sätt, haha. Bakat, gjort smycken eller vad sjutton som helst!
 
Nu sitter det en katt mellan min skärm och tangentbordet och väntar på uppmärksamhet, kram på er ♥

Kommentarer:

1 INGER ERICSON:

skriven

KRAM TILLBAKA,JAG KOMMER OCH HANDLAR AV DIG ;)

Svar: Dig kan man alltid lita på ;)
spinkfinger.blogg.se

2 Bokstund:

skriven

Det låter himla mysigt!

Svar: hihi :)
spinkfinger.blogg.se

3 Matsdotter:

skriven

Vad mysigt det låter att drömma om en gårdsbutik :) Min dröm är att ha en atelje hemma den dagen man bor större :)

Svar: Det låter också jätte mysigt :)
spinkfinger.blogg.se

4 ISA:

skriven

Sån dröm för mig med, någon idyllisk, mysig liten butik och café där jag kan sälja sånt JAG älskar, hehe. Så himla mysigt!

Svar: Ja men precis, sååå mysigt :D min man är dock inte super förtjust i tanken på främlingar på gården ;)
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: