En liten veckosammanfattning


Den här veckan blev inte alls som jag tänkt och jag har inte haft tid till att dela med mig av det som var planerat denna vecka, hoppas ni kan förlåta mig, haha.
 
I måndags ringde veterinären för att tala om vad katternas prov visade och de har fått två olika parasiter. Så direkt efter jobbet åkte jag för att jaga efter virkon som hon sa att vi ska sanera vårt hem med. Finns på granngården och kanske på djuraffären. Först åkte jag till djuraffären, där fanns det inte. De sa att jag skulle kolla på apoteket, där fanns det inte. Närmsta Granngården ligger i Smedjebacken och dit är det cirkus 1,5 mil. Där fanns det inte heller. Så jag ringde till det näst närmsta som ligger i Borlänge, dit är det cirkus 4,5 mil. Och där hade de virkon.
 
Så jag åkte hem och bokade tvättsugan då vi måste tvätta ALLT som katterna vidrört. Och det fanns ingen ledig tid förrän på torsdagen, så vi fick vänta i tre dagar. Åkte sedan till Borlänge tillsammans med en kompis för att köpa det där saneringspulvret. Passade på att shoppa lite på H&M också.
 
På tisdagen var jag super trött och hade huvudvärk och ingen lust till något så jag spenderade dagen i soffan. Igår hade företaget sommarfest i säterdalens folkpark. Dit är det cirkus 4 mil, så jag fick jobba över också och färdtjänsten hem var lite sen. När jag väl slutade var klockan 15.30 och direkt skulle jag träffa en kompis och min lilla kompis som är fem år. Men behövde åka hem och titta till katterna och ringa till SVA (statens veterinärmedicinska anstalt), för att fråga om vi behövde tvätta kläderna i garderoben också då katterna varit där inne och det var en bra idé tyckte hon. *suck*
 
Tog med mig min kompis och mini kompis till sibylla, där vi käkade glass, jag tog oreo och daim.
 
 
Sedan åkte vi till sjön och jag och tösen satt på bryggan och plaskade med fötterna i vattnet. Sedan sköljde en våg upp så jag fick gå och se ut som jag kissat på mig tills jag kom hem.
 
Idag gick jag upp klockan 8 för att börja tvätta. Tvätta om allt som blev tvättat för några dagar sedan, kuddar och täcken, några mattor samt kläder i garderoben. Efter frukosten satt jag mig på balkongen och pysslade med blommorna jag plockade igår.
 
 
När min man vaknat började vi sanera sovrummet och ånga bäddmadrassen med en ångtvätt som jag också köpte i Borlänge. Fortsättning på måndag då man skulle göra ett rum på katternas första medicineringsdag för att sedan stänga in dem där när man på femte och sista dagen sanerar resten av hemmet.
 
Efter detta åkte jag till systembolaget och sedan jagade jag efter jordgubbar till tårtan vi ska göra och ta med oss till vännerna i morgon. Den sista affären jag besökte hade jordgubbar kvar.
 
Visst låter det som en bra vecka?! hehe
 
Glad midsommar på er ♥
 

Kommentarer:

1 Bokstund:

skriven

Oj, ni har verkligen haft fullt upp! Hoppas nästa vecka blir lite lugnare 😉

Svar: Ja nu är det jätte rent och fint här hemma. Saneringen tog 4 timmar och vi bor i en tvåa :P
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: