Min fredag i bilder


Det var en läsare som önskade ett "ett foto i timmen"-inlägg. Tänkte det vore en kul grej att testa så det har jag gjort idag. Inte exakt varje timme men nästan, hehe.
 
Idag har jag varit ledig men jag ställde ändå klockan på 8.00. Jag låg kvar en stund och läste ut den här boken som var en himla mysig feelgood.
 
 
9.00 satt jag mig och käkade frukost. Förutom ägg och jordgubbar blev det ett fröknäcke med ost på men den såg så himla tråkig ut så den fick inte vara med, haha.

 
10.00 satt jag mig framför datorn för att göra färdigt inlämningsuppgiften som skulle in senast klockan 12.00. Här ser ni några delar utav min första hemsida som jag gjorde helt på fria händer. Ser så mycket fram emot nästa kurs som börjar på måndag.
 


 
 13.00 åt jag lunch, det blev ägg, bacon och lite gustavskorv samt jordgubbar. Tittade även på skam medan jag käkade men jag måste säga att säsongen om Sana är ganska tråkig.
 
 
 14.00 duschade jag och gjorde mig i ordning för att möta upp mamma, syrran och mormor i Stadsparken för att kolla på balen.
 
 
16.00, titta så stiliga! min yngsta bror Mattias till vänster och den andra är hans bästa kompis Philip.
 
 
18.00 var jag hemma igen och slog ner stjärtamentet på balkongen med ett glas rosé, gottgottigottgott.
 
 
 20.00 åt jag en felix köttfärspaj till middag, varken jag eller Calle orkade laga mat. Nu är klockan 21.30 och jag ska snart lägga mig. Jobb i morgon mellan 8.00-14.30.
 
 
Nattinatti ♥

Kommentarer:

1 Jonna:

skriven

ÅH vad roligt att du gjorde det! vilken trevlig dag :D

Svar: Vad kul att du tycker det! det kommer fler sådana inlägg :)
spinkfinger.blogg.se

2 Bokstund:

skriven

Vilken kul idé! Om det inte är för mycket jobb ser jag gärna fler såna här inlägg 😊

Svar: det kan jag ordna :D
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: