Veckolistan ★


Veckans planer

Jobba måndag-onsdag, halvtid den här veckan så får vi se om jag börjar jobba som vanligt igen om en vecka. Förutom det blir det plugg och jag är så himla taggad på den nya kursen. Det kommer bli mycket roligare nu känner jag eftersom jag inte är utmattad på samma sätt som jag var när jag började plugget. Jag halkade ju efter då. Men nu blir det en ny start wohoo och jag ska ha mycket bättre planering. 

På fredag tar min yngsta bror studenten så då blir det firande och så kommer Calles vän hit från stockholm så vi ska försöka få till en grillkväll i helgen.

Veckans läsning

Jag ska börja med andra delen om Polly och hennes bageri, "Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden" av Jenny Colgan.

Veckans skrivande ↓

Blir nog inte så mycket skrivande förutom plugget.

Veckans plugg

Den här veckan är det inte så avancerat, jag ska mest läsa några kapitel i läroboken och svara på frågorna som är i slutet av varje kapitel.

 
Veckans måste ↓
 
Tror faktiskt inte att jag har några måsten!
 
Veckans pepp ↓
 
Livet! Helgen! Plugget! Jag är ganska peppad på det mesta nu när jag mår bättre, wiiiie. "Dream big" är min dagliga pepp!! ♥ Denna bild har jag som bakgrundsbild på datorn samt att jag har skrivit ner det på post-its som jag har på mitt sängbord och kylskåpsdörren. Detta är från en tankeutmaning på Josefin Dahlbergs blogg. Klicka på bilden för att komma till det inlägget.
 
 

 Veckans middag ↓
 
Jag är super sugen på laxfilé i ugn!
 
Veckans blogginlägg ↓
 
Jag har inget speciellt planerat den här veckan så vi får väl se vad som dyker upp.

Kommentera här: