Veckolistan ★


Ja ni, förra veckan blev ju lite tokig på grund av katterna men nu är vi halvvägs i medicineringen och det verkar bli bättre. Här kommer veckans lista som inte är så himla lattjo. Tar dagarna som de kommer tills det är lugnare med katterna.
 
Hoppas ni har haft en härlig midsommar! ♥
 
Här är tårtan som min man gjorde i fredags då vi var på lite festligheter hos några vänner. Vi satt ute i en paviljong till natten när vi skulle åka hem.
 
 
 
Veckans planer

Den här veckan jobbar jag idag och i morgon. Vi ska sanera klart vårt hem i morgon och på onsdag ska det tvättas igen. Det ska pluggas och förhoppningsvis hinner jag med något roligt också, haha. Iallafall i helgen.

Veckans läsning

Just nu läser jag "Hundra omistliga ting"  av Lucy Dillon. Jag ska även börja läsa kapitlen i läroboken som är delmoment två i kursen.

 Veckans skrivande ↓

Hinner nog inte med något annat skrivande än plugget.

Veckans plugg

Samma som förra veckan. Pilla med inlämningsuppgiften som går ut på att skapa ett HTML-dokument och infoga bilder i olika bildformat samt göra om några av bilderna till länkar.

Veckans måste ↓
 
Sanera!!
 
Veckans pepp ↓
 
Jag har tyvärr inget "vecko pepp" just nu med tanke på vad som väntar. Men det kommer vara så välstädat och fint när det är klart så det är ju positivt iallafall, haha.
 
Veckans middag ↓
 
Jag vet inte riktigt hur det ser ut på den fronten än faktiskt men jag ska äta mängder av jordgubbar och körsbär! Dock kanske inte till middag.
 
Veckans blogginlägg ↓
 
Med tanke på hur förra veckan blev så vågar jag inte lova något förrän det här med katterna har lugnat ner sig. Men något bra är ju att Strömstads guiden näääääästan är klar ;)

Kommentera här: