"6 fantatiska saker med att bo själv- känner du igen dig?" Nej.


Så många konstiga listor man ser på facebook bland annat. Såg idag den här "6 fantastiska saker med att bo själv -Känner du igen dig?" nej jag kände inte igen en enda grej.
 
1. Att dusha med öppen dörr.
 
Om jag vill duscha med öppen dörr så gör jag det. Men jag gör det aldrig, inte ens när jag själv, på grund att jag blir att frysa då.
 
2. Dunka musik 24 timmar om dygnet.
 
Jag sitter med hörlurar även fast jag är själv.
 
3. Det är ingen som ockuperar ditt favorithörn i soffan.
 
Det är det inte nu heller. Han lämnar oftast det sköna hörnet till mig. Om han inte gör det, vad gör det? det finns ju kvar.
 
4. Inga smutsiga strumpor på golvet - förutom dina egna.
 
Ööh, om vi lägger smutsiga kläder på golvet så görs det i sovrummet och jag kan ju inte gnälla på min partner om jag gör samma sak själv.
 
5. Egna matvanor, du kan äta vad du vill när du vill.
 
Det gör jag väl ändå. Den som skulle kommentera eller bestämma det, den har "skitit i det blå skåpet".
 
6. Jag följer mina egna regler. Ingen som klagar över att du ramla in för sent en lördagskväll eller partner som inte tycks ha förstått vad en diskborste är. Bara det är ju värt allt!
 
Funkar det bra hemma behöver man väl inga regler? Vi är inga kontrollfreaks som behöver ha koll på varandra när vi inte är tillsammans. Kommer vi hem lite senare än vanligt någon gång så har vi väl haft jävligt roligt! Och vi hjälps åt utan sura miner.
 
 
 

Kommentarer:

1 Miss Baby Peaches:

skriven

Men gud vilken dum lista!

Svar: Ja eller hur!
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: