Min lördag & söndag


På lördagen blev det upp tidigt, min vän Isabelle hämtade mig halv 8. Vi skulle nämligen till gammelgårdens loppis och sälja grejer hela dagen. Det var förbannat varmt och jag är glad att vi hade plats i skuggan, även fast man inte svettades så var det förstås varmt där också. Blev alldeles kokhet om kinderna.
 
Det var min första gång på den loppisen, jag sitter alltid på en annan loppis här i krokarna. Men nu blev det gammelgården då jag har hört att det är mer folk som kommer dit och det var det! Jag tyckte det var jätte mycket, men min bordsgranne sa att det brukar vara ännu mer, berodde förmodligen på värmen. Bästa loppis vädret är mulet men uppehåll, tycker jag.
 
Fram emot ett tiden blir det allt lugnare och jag satt nästan och sov bakom mitt bord, haha. Trevligt för eventuella kunder att se! Trött av värmen och så sov jag dåligt den natten på grund av värme och att det var livat utanför fönstret som vi alltid har öppet denna tid på året när vi sover. Men men, jag blev av med lite saker och tjänade någon hundralapp iallafall. Det blir fler loppisdagar, finns myyyyyycket saker här hemma.
 
Här ser ni mitt bord ↓
 
 
På lördagskvällen gick hjärtat och jag ner på stan och käkade på en grekisk restaurang. Vi tog båda två tzatziki och bröd till förrätt och sedan tog han lammracks och jag fläskfilé planka till varmrätt, jätte gott och jätte mätt blev man. Efter det gick vi hem för vi skulle få besök.
 
Mitt snygglo! Det är sällan han är normal på bild. Men det är inte jag heller ♥ Och inte hans mamma eller min pappa heller, haha.
 
På söndagen var det ju morsdag, så vi åkte hem till hans päron och fick flygande jakob till middag. Jag hade aldrig ätit det och det var super duper gott!
 
Svärmor fick ett ljus ♥
 

Kommentera här: