Noll motivation


Jag ligger på soffan och myser i batman-leggings. Jag borde plugga, både igår och idag och varje dag i en hel vecka. På onsdag har jag en tenta. Men jag har noll motivation till det, hur gör ni när det händer?
 
Jag har sagt till mig själv att jag måste plugga några timmar i morgon, på fredag och på söndag om jag vill ha en ledig lördag och kunna gå på hälsomässan med min arbetskamrat.
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Bokstund:

skriven

Snygga leggings! Det är så jobbigt när man har noll motivation. Då brukar jag typ göra ingenting tills några timmar innan hemtentan ska lämnas in (har sällan salstenta), sen ringer jag mamma och gråter för att jag inte kan någonting och sen kör jag bara järnet tills jag har något att lämna in. Hoppas motivationen kommer till dig! Jag arbetar bäst under press tror jag, hehe, men det är inget att rekommendera.

Svar: Haha, ja motivationen kom tillbaka ganska snabbt men nu är två dagar kvar till tentan och jag känner "bläää vad tråkigt att plugga". Jag har både hemtentor och salstentor. Den här gången är det i sal och det är 40 minuters resväg med bilen :P
spinkfinger.blogg.se

2 Bokstund:

skriven

Vilken tur att motivationen kom tillbaka! Lycka till på tentan, du fixar den säkert 😊

Svar: Tack så mycket :D
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: