Veckolistan ★


 
 
Veckans planer

Ja nu har jag börjat jobba igen efter två månaders sjukskrivning, så denna vecka har jag två korta skift och ett långt. Förutom det ska jag förstås plugga. På onsdag morgon ska jag förnya min delegering på insulin och på fredag ska jag kika på studentbalen (mitt yngsta syskon är med och så tar han studenten nästa vecka).

Veckans läsning

Just nu läser jag "vägen till sugar maple inn" av Louise Miller

Veckans skrivande ↓

Jag har inte så mycket skrivande planerat ännu. Känner att jag skulle behöva variera "skrivplatser". Jag sitter ju mest hemma när jag skriver på min bok. Antingen ligger jag i soffan med en anteckningsbok/ipad eller så sitter jag framför datorn och den är ju stationär, lite bökig att ta med ut, haha. Hade gärna slagit ner stjärtamentet i gräset vid sjön eller någon annan grön härlig plats men tyvärr ska det bli ganska mycket regn den här veckan.

Veckans plugg

Fortsätta med samma som förra veckan.

(jag har äntligen bytt ut de där vissna rosorna som jag hade på skrivbordet vääääääldigt länge)
 
Veckans måste ↓
 
Köpa en ny kalender. Min är snart slut. Jag testade appen "tiny calender", tänkte att den skulle vara bättre då jag inte alltid har med mig handväska. Men den var inte riktigt min grej, tyckte inte att jag hade koll på saker och ting. Så mycket lättare att ta fram en kalender och bläddra i.
 
Veckans pepp ↓
 
Inlämningsuppgiften! Denna uppgift är så rolig eftersom jag inte har några instruktioner på design.
 
Veckans middag ↓
 
Öööh jag har inte en aning. Jag vet iallafall vad jag inte ska äta och det är bröd! Jag plågade magen rejält i lördags. Så mycket bröd som jag åt då äter jag inte ens på en vecka.
 
Veckans blogginlägg ↓
 
En läsare tyckte det vore kul om jag gjorde "ett foto i timmen"- inlägg. Så det tänkte jag styra upp i veckan. Och eftersom semestertiderna närmar sig så tänkte jag skriva ihop en liten Strömstads "guide", antingen den här veckan eller nästa.

Kommentera här: