Veckolistan ★


 Veckans planer

Måndag och tisdag = plugg! Tenta på onsdag. På lördag ska jag sälja grejer på gammelgårdens loppis här i stan och på kvällen ska nog hjärtat och jag ut och äta grekiskt. Och just nu ser det ut som det ska bli toppen väder då.

Veckans läsning

Nu ska jag börja på en ny bok men jag vet inte vilken ännu.

Veckans skrivande ↓

Ja eftersom jag inte behöver tenta-plugga efter onsdag så ska jag försöka skriva lite på min bok.

Veckans plugg

Fortsätta med samma som förra veckan, kursens sista inlämningsuppgift som går ut på att jag ska bygga en webbsida som presenterar kursen webbutveckling, vad jag har lärt mig och vad som varit mest intressant.

Veckans måste ↓
 
Har inga måsten denna vecka vad jag vet nu, wohoo!
 
Veckans pepp ↓
 
LOPPISEN förstås! jag tycker sådant är jättekul! Dels det sociala och så är jag väl lite av en affärskvinna, hehe.
 
Förra våren när jag sålde på en annan utomhus loppis så var det två herrar som hade borden framför mig och min kompis. De kom fram till oss titt som tätt och kollade om vi plockat fram nya saker och det hade jag, nämligen en handväska i skinn. "Åh vilken tjusig väska" sa den ena. "köp den" sa jag. "Nej men det är ju en damväska" tyckte han. "Ha den som man-bag" sa jag. "Hmm, det har jag aldrig hört, intressant, jag köper den" sa han. Haha heja mig ;)
 
Veckans middag ↓
 
Denna vecka äter jag middag själv, så det ska ätas soppa och fisk bland annat. Helst skulle jag stoppa i mig massa goda frukter bara men då får jag skäll av min kära man ♥ men frukt blir det förstås också!
 
 
Alltså kolla på den här apelsinen, hur god ser inte den ut att vara!? Det vattnades i munnen när jag skar den. ÅÅH så jävulskt gott med färskpressad juice. Det gjorde jag igår.
 
 Och jordgubbar! Vattenmelon och kiwi! MUMS!
 
Veckans blogginlägg ↓
 
Åh förra veckan lovade jag ett inlägg på bloggar jag besöker dagligen men tyvärr hann jag inte med det. Hoppas ni kan förlåta mig, hehe. Ska försöka hinna denna vecka!

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Fullt upp minsann =)

Svar: <3
spinkfinger.blogg.se

2 Jonna:

skriven

Lycka till med tentan :D

Svar: tack :D
spinkfinger.blogg.se

Kommentera här: