En morgon i september med is på rutan


Den här onsdagsmorgonen väckte mitt hjärta mig 5.30. Skulle skjutsa honom till jobbet då jag behövde bilen. När vi kom ut var det bara två plusgrader och lite is på rutan. Jag brukar inte bry mig så mycket om årstiderna, men hallå is på rutan i september! Lägg ägg! Träden är ju gröna ännu. Bilen varnade till och med för halkrisk, haha. Tog ett tag innan det blev någon värme men det gjorde inte så mycket eftersom jag åkte hem och gosade ner mig under täcket igen.

Nu ska jag slå mig ner i soffan med en ny kärleksroman och dricka morgonkaffet i väntan på min vän som eventuellt kan byta resåren som gick av på min favorit klänning.

 
Annars idag ska jag pilla med inlämningsuppgiften som ska in på fredag samt med min nya webbplats. Och så fyller hjärtat 28 år idag, mitt lammkött, nejdå det skiljer ju bara ett år. Fast det är ju kul att skoja, när jag kallar honom det får jag pantertant tillbaka, hehehe ♥
 
Apropå min nya webbplats så kommer det bli .com-domän istället för .se som jag hade. För att kunna överföra domänen från ett webbhotell till ett annat var jag tvungen att skriva ut en blankett som jag fick av första webbhotellet, skriva under och skicka tillbaka antingen via mail eller post. Suck, det var lättare att byta till .com-domän. Den nya webbplatsen är på gång men det är ganska mycket jobb kvar.
 
Önskar er en underbar dag ♥
 
 
 
 

Kommentera här: