En torsdag med frukost på stan och prinsesstårta


I morse startade jag tvättmaskinerna sedan blev det stan för att äta frukost med min fina barndomsvän och brudtärna, Eleonor. Brieost och salami macka, så gott! samt en vaniljlatte. Vi pratade bland annat om bröllopet. Mina brudtärnor ska tillsammans bestämma klänningar. Kanske blir det samma färg eller också olika men matchande, som t.ex. pastell. Och jag älskar pastell.
 
 
Efter frullen tog vi en liten sväng på stan. Hon skulle nämligen köpa en 3 års present. Men jag gick vidare och kollade på andra saker och köpte mig den här väskan på Lindex, för jag har ju så dåligt med väskor, haha. Nej men den här har jag nog tänkt att ha vid festligheter. Jag hade faktiskt bara en mörkblå kuvertväska att ha vid sådana tillfällen.
 
 
Efter detta pluggade jag någon timme sedan köpte jag en tårta och åkte hem till min kompis Per, som fyller år idag. Han hade sin dotter hemma också, 5 år är hon. Hon stod i fönstret och tittade när jag kom och så blir hon så sur när jag ska åka hem, haha ♥
 
En härlig dag trots smärtan i knät. Nu väntar jag på att hämta hem mitt hjärta från jobbet. Ska slänga mig på soffan och kolla på pretty little liars. Vilket var det enda jag gjorde igår, då jag upptäckte att säsong 6 också finns på netflix nu.
 
Kram på er ★
 

Kommentera här: