Måndag! → Vad händer den här veckan tro?


Hej på er, mår ni bra? Har ni haft en toppen helg? Min helg har varit mysig. Hjärtat och jag har bott en natt på Elite hotell i Västerås. Vi har ätit och druckit gott ♥
 
 
Den här veckan är jag också hemma från jobbet men det betyder inte att jag bara ska ligga på soffan och kolla på serier. Det blir mycket tid framför datorn, but I like it. Jag ska försöka bli klar med en webbdesign. Och så ska jag börja med näst sista inlämningsuppgiften som går ut på att skapa ett fotoalbum med CSS-kod. Albumet ska ha miniatyrer som förstoras när man klickar på dem. Samt text till varje miniatyr som följer med bilderna när man ändrar storlek på webbläsarfönstret.
 
I eftermiddag är tvättstugan bokad. Jag längtar så efter egen tvättmaskin så man slipper släpa tvätt och springa upp och ner. I morgon bitti ska jag få knät röntgat. På onsdag fyller hjärtat år och på torsdag är det personalmöte. Utöver detta blir det som sagt mycket tid framför datorn och förhoppningsvis någon kompisträff.
 
Ja just ja, jag ska lämna en klänning hos en vän också, som ska försöka byta resåren. Jag köpte alltså en klänning på H&M i början på sommaren och resåren som går över bröstet och axlarna gick av. H&M har alltid varit en av mina favorit butiker men på sista tiden har många plagg som jag köpt gått sönder ganska snabbt eller så hittar man ett litet hål när man kommer hem. 
 
Hur ser er vecka ut?
 
 

Kommentera här: