Vad är planen efter min utbildning?


Det vet jag inte, haha, jodå på ett ungefär. Om cirkus en månad är jag klar med kurserna inom webbutveckling. Och jag vill ju förstås ha ett arbete inom detta. Jag arbetar just nu som personlig assistent och det har jag gjort i 6 år men jag vill byta branch helt och hållet, helst redan för ett par år sedan. Så jag kommer att söka arbete inom försäljning och administration som jag också brinner för.
 
Drömmen är att driva eget inom webbutveckling men det är så klart inget jag kan satsa på nu direkt. Måste ju jobba mig dit och skaffa mig kontakter. But who knows, jag kanske finner ett arbete som jag älskar på vägen dit.
 
Annars har jag planer på en till kurs, nämligen entreprenörskap. Jag gillar att vara aktiv i saker och ting och jag tycker projekt är kul. Jag är just nu administratör i en köp och sälj grupp som har tusentals medlemmar och jag jobbar då och då ideellt för en lokal arrangörsförening som jag även gör webbdesign åt. Så jag tror att entreprenörskap också är något som passar mig!
 
"Anneli, du är så klok och bra på att snacka" - brukar min arbetskamrat säga och det värmer mitt hjärta varje gång ♥
 
WOHOO! JAG ÄR LADDAD! - som en i filmen drömkåken vrålade när han fick ström genom hela kroppen.
 
 

Kommentera här: